Известие

Collapse
No announcement yet.

Отново въпрос за GTV/Spider? Моля кажете ми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Отново въпрос за GTV/Spider? Моля кажете ми

Колеги засилил съм се да взимам GTV/Spider, намерих и ходих да гледам едно кабрио с 1.8 мотор, карах го и беше стегнато, но проблема е че има липси по климатика,компресора си е там обаче от него са отвити тръбите и 30-40 см от него и ма други тръби, а в това разстояние е имало нещо,което сега го няма. На баща ми на Ауди-то там има някаква бутилка(някой ми каза че това е дехидратор) ясно ми е че така по обяснения и то калпави няма как да се стигне до извод какъв е точно проблема, но по-скоро се интересувам от това дали има части за климатика на тези Алфи и горе-долу кое колко струва за да си правя сметка,защото иначе колата е супер и ако не беше проблема с климата веднага я купувах,не че сега съм се отказал, но все пак да знам за какво да съм готов.
    Много Ви благодаря за отговорите, щом се сдобия с машина ще почерпя

Разгедай какво има по моргите,в Мобилето има една,две и ме съмнява точно климатика някой да е търсил.Успех
    GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Мерси

Comment

Разгледай я под капака и за други липси и най-вече за сериозен удар при тия машини е почти задължителен.
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Вече я купих,не личи да е удряна или поне няма сериозен удар,други липси не видях,но може и да изникне нещо като започна да възстановявам климатика.

Comment

пусни да я видим де, честито!
            Alfa Romeo Spider 2.0 TS 16V 150 CV
            Alfa Romeo 159 Sportwagon 1.9 JTDm 150 CV
            Fiat Bravo 1.6 GT 100 CV

Comment

Working...
            X